Stage lopen bij Textielstra? Dit is je kans!

Zomer, herfst, winter, lente: bij Textielstra hebben we voor jou als stagiair altijd werk en genoeg te leren!

Als student Commerciële economie, Business Administration, Logistiek of Marketing & Communicatie heb je bij TG groep een hele toffe stage te pakken. Of je nou een meewerkstage zoekt of bijna afstudeert, wij leren je graag de kneepjes van het vak.

Vanuit ons kantoor in Sneek houden wij ons bezig met (bedrukte) sport- en bedrijfskleding. Daarbij werken we met meerdere partners. Hen ondersteunen we bij het ontwerpen van logo’s, het bedrukken van kleding, het zorgen voor voldoende voorraad, een juiste bezorging, de facturatie en het beantwoorden van klantvragen. We maken het klanten graag zo gemakkelijk mogelijk. Daarom ontwerpen en bouwen we ook nog webwinkels waar het personeel hun eigen kleding kan bestellen. Je snapt: afwisseling genoeg!

Je komt natuurlijk stagelopen om wat te leren van het bedrijfsleven. Maar we nemen graag ook voldoende tijd om jou te begeleiden. Daarom kun je bij ons 32 tot 40 uur per week stagelopen. En dit doe je niet voor niks: als mbo-stagiair ontvang je €200 per maand en als hbo-stagiair €300.

Benieuwd wat we voor jou en je stageopdracht kunnen betekenen? Je mag je CV en een korte motivatie mailen naar hr@tggroep.nl.