Nieuw! Customized Workwear van Mascot!

WELKOM bij de nieuwe, innovatieve werkkledingcollectie voor professionals: MASCOT® CUSTOMIZED.

Textielstra is als partner van Mascot een van de eersten die de innovatieve lijn van Mascot mag presenteren. De beste kwaliteit met een fashion uitstraling. Kijk hier maar eens naar en raak ook enthousiast! Neem gerust contact met ons op, dan komen we het graag laten zien!

Werkkleding die zó innovatief is dat u deze gewoon moet proberen!

De werkkleding van de toekomst moet net zo licht en comfortabel zijn als sportkleding, maar innovatief en slijtvast als werkkleding – en dan liefst ook nog met een zo hoog mogelijk aandeel aan gerecyclede materialen. Dit vindt u bij Textielstra.

Bewegingsvrijheid, functionaliteit en een hoge slijtvastheid

U bent onze doelgroep. U bent degene die de kleding draagt – dag in, dag uit. U bent de professional die weet welke functies u nodig hebt. Daarom hebben wij de kleding van MASCOT® CUSTOMIZED samen met uw collega’s ontwikkeld, zodat we zeker weten dat de functies en details bij uw werkdag passen.

U vindt een lange levensduur en goede bewegingsvrijheid belangrijk. Dat hebben we geleerd in de 40 jaar dat we uw werkkleding produceren. MASCOT® CUSTOMIZED is ontwikkeld met nieuwe innovatieve productiemethoden en gespecialiseerde kennis. Daardoor kunnen wij u werkkleding bieden waarbij een lange levensduur en onovertroffen bewegingsvrijheid centraal staan, en waarbij een mooi design en innovatieve functies ook vanzelfsprekend zijn.

Van hoge kwaliteit en lange levensduur kunt u zeker zijn, want wij zijn Tested to Work. Tested to Work is uw garantie dat nieuwe werkkleding grondig getest is – zowel in het laboratorium als door uw collega’s – voordat deze in gebruik wordt genomen, zodat u altijd de beste kwaliteit krijgt.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Mascot Customized voor u?
Neem contact met ons op!