Bewegen is winst!

Breng je medewerkers in beweging

Als je fit bent, presteer je beter. Je zit lekkerder in je vel en bent minder snel ziek. Maar om fit te worden, is bewegen essentieel. Door als werkgever te focussen op fitte medewerkers doet u niet alleen aan goed werkgeverschap, het levert uw bedrijf ook vele voordelen op. Bovendien is het een prachtige arbeidsvoorwaarde in vacatures. Een welkome bonus in deze krappe arbeidsmarkt.

Textielstra denkt graag met u mee over hoe u sport in uw bedrijf kunt integreren. Samen kijken we naar de wensen en de mogelijkheden. Op basis daarvan werken wij een voorstel uit, dat we bij tevredenheid in gang zetten. Zo hebt u er nagenoeg geen omkijken naar!

En wilt u gebruikmaken van de kans op extra zichtbaarheid? Laat dan sportkleding in de uitstraling van uw bedrijf maken. Voor individueel sporten, in teamverband, maar ook voor sportdagen: Textielstra helpt u aan de juiste kleding. Want door te sporten in kleding van het bedrijf ontstaat er een gevoel van saamhorigheid en trots. En juist die vorm van betrokkenheid draagt bij aan het succes van uw bedrijf.

Download hier de flyer