De juiste uitstraling

voor uw bedrijf!

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding die past bij de identiteit en huisstijl van uw bedrijf straalt professionaliteit en kwaliteit uit. Met representatieve bedrijfskleding vertegenwoordigen uw medewerkers de juiste, uniforme uitstraling en waarden van uw bedrijf. Formeel of laagdrempelig, modern of klassiek; wij laten de kernwaarden van uw bedrijf tot leven komen in de kleding! Van receptie- en beurskleding tot horeca en beveiliging; voor iedere sector hebben wij de juiste oplossing in huis.

Collecties

Medewerkers vormen het visitekaartje van uw bedrijf. Hierbij is de juiste, professionele werkkleding cruciaal. Uitstraling, functionaliteit en draagcomfort helpen uw medewerkers met een veilig en tevreden gevoel de waarden van uw bedrijf uitstralen. Met een ruim aanbod van merken hebben wij voor iedere sector de juiste werkkleding die de juiste uitstraling met zich meedraagt. Zo denkt textielstra.nl graag met u mee om een passend pakket voor u en uw medewerkers te vinden die volledige bescherming biedt, de juiste uitstraling uitstoot en bijdraagt aan de tevredenheid van de medewerkers.

Advies nodig?

Textielstra.nl kan u helpen bij het vinden van de juiste werkkleding voor uw werknemers. Heeft u vragen over de verschillende merken en welke uitstraling het beste bij u en uw bedrijf past? Onze specialisten staan u graag te woord.

Sportkleding

voor medewerkers?

Uw bedrijf is goed zichtbaar tijdens bijvoorbeeld trainingen of bedrijfscompetities. Sport straalt positiviteit uit en dat past bij uw bedrijf. Deze vorm van “sponsoring” is een relatief goedkope manier om uw naamsbekendheid te vergroten en een gezonde boodschap over te brengen.

Menu