WIJ ZIJN ER IN ELKE STAP

VAN HET PROCES

Wij gaan voor het totale plaatje

Textielstra is totaalleverancier op gebied van bedrijfskleding. Met ons kleding managementsysteem bent u in het bezit van een eigen platform voor uw organisatie. Zo hebt u zelf de touwtjes in handen. Is er hulp nodig of advies gewenst? Met een proactieve houding en aandacht voor detail, staan wij voor u klaar. Wat het vraagstuk ook is. Wij ondersteunen bij het aanmeten en vermaken van kleding, het aanbrengen van de juiste logovoering en het aanleveren van gewenste informatie op het juiste moment. Zo houdt u uw medewerkers en het management tevreden.

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding die past bij de identiteit en huisstijl van uw bedrijf, geeft een professionele indruk. Met representatieve bedrijfskleding brengen uw medewerkers de juiste, uniforme uitstraling en waarden van uw bedrijf over. Gewoon door er te zijn. Formeel of laagdrempelig, modern of klassiek: wij laten de kernwaarden van uw bedrijf tot leven komen in de kleding! Van receptie- en beurskleding tot horeca- en beveiligingskleding, voor iedere sector hebben wij de juiste oplossing.

Werkkleding

Medewerkers spelen een grote rol in de uitstraling van uw bedrijf. Hierbij is passende werkkleding cruciaal. Belangrijk dus dat de kleding de juiste uitstraling, maar ook draagcomfort heeft. Alleen zo kunnen uw medewerkers met een tevreden en veilig gevoel de waarden van uw bedrijf uitdragen. Voor iedere sector hebben wij ruime keuze aan werkkleding. We denken graag met u mee over een passend pakket dat bijdraagt aan de juiste uitstraling van uw organisatie. En aan de tevredenheid van degenen die het gaan dragen: uw medewerkers.

Veiligheidskleding en PBM’s

In werkomgevingen zoals die van u is goede kleding essentieel om uw medewerkers gezond en ongedeerd te laten werken. Bij textielstra geven we graag advies over de aanschaf van multi-norm veiligheidskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s), zodat uw medewerkers geen risico lopen. Daarbij kijken we onder andere naar bescherming van het hoofd, gehoor, gelaat en de handen en voeten, maar ook naar valbeveiliging.

Werkschoenen

Veiligheidsschoenen zijn onmisbaar in een werkomgeving waarbij er gevaar is voor de voeten. Daarom zijn ze in verschillende veiligheidsklassen ingedeeld. De schoenen zijn precies op maat voor de behoefte en veiligheid van uw werknemers. Wilt u weten welk paar schoenen geschikt is voor de situatie van uw medewerkers? Wij denken graag met u mee! En weten als de beste dat het oog ook wat wil.

Onze merken

Textielstra levert al meer dan tien jaar bedrijfskleding en veiligheidsschoenen aan grote en middelgrote bedrijven en organisaties in Nederland. Hierbij maken we gebruik van ons ruime merkassortiment. Op de afbeelding hiernaast ziet u een greep uit de verschillende merken. Ga naar downloads om het gehele aanbod van merken en producten in een handig overzicht te bekijken.

BESTELSYSTEEM

Als klant van textielstra kunt u optioneel gebruikmaken van een online bestel- en beheersysteem. Volledig opgemaakt in de huisstijl van uw bedrijf. Met dit systeem geeft u uw werknemers de mogelijkheid om zelf bestellingen te plaatsen. Dit doen ze met een persoonlijk budget. In een paar kliks hebt u een overzicht van alle uitgaven. En dat scheelt tijd én geld!

Wilt u het toch liever zelf in beheer houden? Het is ook mogelijk om centraal kleding te bestellen voor uw medewerkers.

Advies nodig?

Textielstra.nl kan u helpen bij het vinden van de juiste werkkleding voor uw werknemers. Heeft u vragen over de verschillende merken en welke uitstraling het beste bij u en uw bedrijf past? Onze specialisten staan u graag te woord.